avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ajutor pt. incalzire
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ajutor pt. incalzire

Care sunt posibilitatile mele de a obtine ajutorul pt. incalzire atata timp cat sunt casatorita cu un copil,sotul meu e cetatean roman cu domiciliul in strainatate si nu beneficiez de nici un ajutor din partea lui

Alte discuții în legătură

Divort cetatean roman-cetatean strain, casatorie incheiata in strainatate amsara amsara Buna ziua, ma intereseaza sa aflu dc o casatorie cetatean roman- cetatean strain, incheiata in strainatate si inscrisa in tara poate avea loc si in Romania. ... (vezi toată discuția)
Casatorie (romanca cu un albanez) clarasimulea clarasimulea v-as ruga sa-mi raspundeti la o intrebare: daca o romanca se casatoreste cu un cetatean strain, pe teritoriul tarii noastre, cat trebuie sa astepte cetateanul ... (vezi toată discuția)
Loc de munca in strainatate,dorim sa ne casatorim dar nu putem scoate copilul din tara rokus rokus Buna ziua, Eu traiesc in strainatate sint cetatean roman,am dori sa ne casatorim cu logodnica mea si sa traim tot aici,dar fostul sot nu doreste sa semneze ... (vezi toată discuția)