Buna ziua,
Eu traiesc in strainatate sint cetatean roman,am dori sa ne casatorim cu logodnica mea si sa traim tot aici,dar fostul sot nu doreste sa semneze pentru pasaportul minorului.As dori sa stiu daca in cazul in care ne casatorim si faptul ca eu traiesc in strainatete conteaza ceva la procedura judecatoreasca pentru semnatura tatalui.Multumesc.
Va conta daca mama va locui in strainatate si are venit acolo. In instanta va trebui sa ceara schimbarea domiciliului copilului, nu numai incuviintare pt pasaport.
Multumesc,o ultima intrebare,este posibil sa nu primim incuviintarea pentru pasaport,mentionez faptul ca traiesc absolut legal cu loc de munca stabil in strainatate precum si mama va lucra legal tot acolo.Multumesc pentru raspuns.
da, e posibil. Trebuie sa convingeti ca e in interesul copilului sa traiasca in strainatate alaturi de mama pt ca mutandu-se va trebui sa aiba o relatie la distanta cu tatal.
Am nevoie de ajutor
laila37
Buna ziua, am mare nevoie de ajutorul dvs
Am fost casatorita, sunt divortata din 1995, in urma casatoriei a rezutat un copil, acum in varsta de 15 ani. In ... (vezi toată discuția)
Pașaport
Bobo RAM
Buna Seara.
Sunt cetățean roman cu domiciliul in străinătate . Am o fetița de 7 ani căreia trebuie sa-i refac sau prelungesc in vara pașaportul . ... (vezi toată discuția)