avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... cerere insolventa
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

cerere insolventa

cum trebuie formulata cerea pentru deschiderea proceduri de insolventa
Cel mai recent răspuns: Boncu Constantin , Avocat 23:49, 27 Ianuarie 2009
Pai depinde cine o cere??
debitorul ...sau creditorul.
daca se formuleaza de creditor aveti grija sa fie indeplinite conditiile
creanta certa, lichida si exigibila,.de mai mult de 30 de zile .nu conteaza natura creantei (civila, comerciala..)
valoare minim 10000 RON

vedeti art. 31 din Legea 85/2006

sau cereti ajutor unui avocat.

av. Ileana Schwarz
sau nu cereti ajutorul unui profesionist iar in final cand lucrurile vor iesi prost ...dati vina pe sistemul juridic din Romania....X-(

av Boncu
Ultima modificare: Marți, 27 Ianuarie 2009
Boncu Constantin, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procesele aflate pe rol in momentul in care incep procedurile de insolventa / reorganizare ContSters74938 ContSters74938 Buna ziua, As avea o intrebare destul de simpla pentru cei avizati, dar la care eu nu am reusit sa gasesc raspuns nicaieri. Ce se intampla cu procesele cu ... (vezi toată discuția)
Datorii la bugetul de stat petridean petridean sunt administrator la sc gilema service aiud,si am datorii la stat in val. de 31000 lei,ele s-au adunat din 2006.V-as ruga sa-mi spuneti ce este de ... (vezi toată discuția)
Antecontract de vanzare- cumparare imobil nerespectat rala rala Buna ziua. Am nevoie de cateva lamuriri in legatura cu un antecontract de vanzare cumparare pentru un imobil. In februarie 2009 am incheiat un astfel de ... (vezi toată discuția)