Am pierdut dreptul la somaj deoarece in baza de date la AJOFM apar ca 3 luni in anul 2012 nelucrate.In fapt angajatorul sustine ca el a platit contrbutiile la stat,ba mai mult vine in instanta cu copii dupa ordinele de plata la bugetul asigurarilor de stat si fisa sintetica a societatii obtinuta de la AFP care atesta sumele declarate si achitate de societate.
Eu am solicitat de la AJOFM un act,pe care l-am si primit,pe langa decizia de respingere a indemnizatiei de somaj,in care specifica acelasi lucru ca cele trei luni nu constituie stagiu de cotizare.In acelasi act scrie ca AJOFM nu are competenta de a confirma aceste plati aceast luicru putand sa-l faca numai Agentia Nationala de Adminstrare Fiscala.
Nu inteleg nimic si maine am termen in proces.Eu stiu un singur lucru ca eu am lucrat in cele trei luni fapt confirmat si de socitate prin adeverintele eliberate in care scrie ca au platit contributiile la buget.
Va rog sa ma sfatuiti ce pot sa mai fac in cazul asta si cine este de vina ca cele trei luni figureaza ca nefiind stagiu de cotizare.
Adeverinta somaj
perlutza
Buna seara,
am o intrebare referitoare la adeverinta de somaj.
daca angajatorul nu stie sau a pierdut ordinele de plata cu care s-a achitat contributia ... (vezi toată discuția)