avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Curatenia in spatiile comune
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Curatenia in spatiile comune

Cine poate sa ma sfatuiasca legat de problema urmatoare. Sunt locatarul unui bloc cu 4 etaje si locuiesc la etajul 1. Problema mea este ca cei care stau la etajul 4 dau mancare porumbeilor care murdaresc si nu va spun cum sunt pervazele geamurilor la toate camerele . Cum ii pot forta sa pastreze curatenia pentru ca la capitolul bun simt nu ai cu cine sta de vorba.Este vreo lege care ii poate obliga sa pastreze curatenia si pe baza careia pot fi penalizati cumva? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 23:13, 24 Octombrie 2012
Pentru solutionare sesizati oficial presedintele asociatiei de propritari care detine competenta sa se implice in interesul general al proprietarilor pentru rezolvarea problemelor curente
Si presedintele ce ar trebui sa faca?
Ar fi interesant sa ne spuneti ca poate aveti idei si ne ajutati cu ceva concret.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu porumbeii la bloc AfrentoaieIulia AfrentoaieIulia Buna ziua ! Am si eu o problema . Am o vecina care de o buna bucata de vreme hraneste porumbei salbatici. O perioada i-a tinut in pod (pana am cumparat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! locuiesc in sibiu si am o problema cu vecinii din ... intrebarejuridica.r intrebarejuridica.r Buna ziua! Locuiesc in Sibiu si am o problema cu vecinii din blocul vecin. Apartamentul in care locuiesc se afla la parter si pozitionat cu vedere catre zona ... (vezi toată discuția)
Igienizare/curatenie/dezinfectare/deratizare pod m10d16 m10d16 Buna ziua! Am si eu o problema destul de ciudata. Locuiesc intr-un bloc de apartamente la etajul 4/4. Cand am achizitionat apartamentul blocul avea ... (vezi toată discuția)