avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme cu porumbeii la bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme cu porumbeii la bloc

Buna ziua ! Am si eu o problema . Am o vecina care de o buna bucata de vreme hraneste porumbei salbatici. O perioada i-a tinut in pod (pana am cumparat apartamentul ) iar acum le da mancare la ea pe pervaz. De precizat este ca apartamentul este la ultimul etaj .
Problema e ca acestia mi-au stricat izolatia cum stau pe ea.... toata fatada blocului e gainatata , hornul de la centrala - hota . Pervazul este intotdeauna plin de gainat. Totul arata execrabil .
Cum pot actiona impotriva vecinei deoarece cu vorba buna nu vrea sa inteleaga .
Incercati sa discutati cu presedintele de asociatie care in comitetul executiv sa dispuna prin regulamentul de ordine interioara reguli stricte pentru mentinerea curateniei partii comune
Eventual puteti sesiza oficial inclusiv politia teritoriala
Buna ziua!
Ati rezolvat problema? Sunt interesata pentru ca si eu am o problema asemanatoare.
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Porumbei opryka11 opryka11 Buna ziua ! Locuiesc intr-o fosta casa nationalizata , compusa din cinci apartamente cu toti atatia proprietari, curtea a ramas proprietetea ICRAL iar pentru ... (vezi toată discuția)
Curatenia in spatiile comune Iuliana10 Iuliana10 Cine poate sa ma sfatuiasca legat de problema urmatoare. Sunt locatarul unui bloc cu 4 etaje si locuiesc la etajul 1. Problema mea este ca cei care stau la ... (vezi toată discuția)
Igienizare/curatenie/dezinfectare/deratizare pod m10d16 m10d16 Buna ziua! Am si eu o problema destul de ciudata. Locuiesc intr-un bloc de apartamente la etajul 4/4. Cand am achizitionat apartamentul blocul avea ... (vezi toată discuția)