avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2182 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii contributii sanatate la contract de munca cu timp ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

contributii sanatate la contract de munca cu timp partial

Am si eu o nelamurire.
O persoana care este angajata la o societate cu jumatate de norma si cu un salariu de 400 ron si care nu mai are alte venituri, mai trebuie sa plateasca separat contributie de sanatate?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: miha7070 , utilizator 11:14, 24 Octombrie 2012
Se fac aceleasi retineri ca si la CIM cu norma intreaga, deci se retine si sanatate.
Multumesc pentru raspuns, dar nelamurirea mea este daca pe langa sanatatea retinuta pe stat pentru cei 400 ron, mai trebuie sa plateasca la casa de asigurari de sanatate diferenta pana la salariul minim pe economie.
NU

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cas in baza contract inchiriere locuinta jorj10 jorj10 Buna seara! Va rog sa ma lamuriti daca se poate cu un aspect: Sunt co-proprietar impreuna cu tatal meu al unui apartament pe care dorim sa il ... (vezi toată discuția)
Contributie cass persoana cu handicap grav soimumircea soimumircea Sunt tutorele unei persoane interzise judiciar,adulta, care in anul 2014 a primit o mostenire in calitate de nepoata de fica predecedata de la bunicii materni ... (vezi toată discuția)
Plata impozit si taxe pfa Silvasanu Silvasanu Buna seara, Am o rugaminte la d-voastra: imi deschid in urmatoarele zile un PFA avand ca obiect de activitate producerea si comercializarea de obiecte ... (vezi toată discuția)