avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Confidentialitate
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Confidentialitate

Buna ziua,
Titlul executoriu are caracter secret sau poate fi inmanat oricui de exemplu unei matuse?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adycristina , utilizator 23:51, 24 Octombrie 2012
Titlul executoriu poate fi de mai multe tipuri. Depinde despre ce document vorbim
Am primit mai multe foi fara plic: Instiintare, Proces verbal constatare debit si cheltuieli executare, Somatie. Aceste documente nu sunt confidentiale? Sunt datoriile si problemele mele, poate sti oricine despre acest aspect, cati bani datorez, ca sunt executat silit, etc.... De exemplu matusa vroia sa-mi treaca apartamentul pe numele meu, acum vazand astea...
Documentele respective v-au fost adresate dvs, faptul ca dvs. ati permis sa le vada si matusa, nu e treaba executorului. Documentele de executare nu se trimit de obicei in plic, la fel cum nici citatiile nu se trimit in plic.
Eu nu eram acasa, de fapt am viza de flotant la alt domiciliu si au fost inmanate pe baza de semnatura matusei.
art. 92 cod procedura civila.

(3) Dacă cel citat nu se găseşte la domiciliu ...agentul va înmâna citaţia ... unei persoane din familie, sau, în lipsă, oricărei alte persoane care locuieşte cu dânsul, sau care, în mod obişnuit, primeşte corespondenţa ...

(4) Dacă persoanele arătate în alineatul precedent nu voiesc ori nu pot să semneze adeverinţa de primire, agentul va încheia proces-verbal, lăsând citaţia în mâna lor; dacă cei arătaţi nu voiesc să primească citaţia sau sunt lipsă, agentul va afişa citaţia, fie pe uşa locuinţei celui citat, fie dacă nu are indicaţia apartamentului sau camerei locuite, pe uşa principală a clădirii, încheind de asemenea proces-verbal despre toate acestea.

Alte discuții în legătură

Problemuta la divort carmenuta.c carmenuta.c Locuim impreuna in apartamentul meu. Eu fac cerere de divort. Presupun ca-l va cita acasa la mine. Daca el nu se prezinta e vreo problema? Cum dovedesc ca a ... (vezi toată discuția)
Procedura de citare insurgentu445 insurgentu445 Am avut un proces in 2007de care eu nu am stiut si pe care l-am piedut datorita faptului ca la mine nu a ajuns nici o citatie si nici hotararea.Acest lucru ... (vezi toată discuția)
Citatie de la politie - legalitate loredana9696 loredana9696 o citatie lasata in usa inseamna ca persoana este chemata la politie?ce valoare are o astfel de hartie lasata in usa? (vezi toată discuția)