avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decontare transport
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decontare transport

Lucrez in Administratie si Interne si fac naveta de acasa la serviciu cam 100 km. dus -intors in fiecare zi.Pana acum mi s-a decontat lunar abonamentul de calatorie, dar din septembrie mi s-a spuys ca nu se va mai deconta.Pot sa stiu in ce baza legala se face acest lucru; mentionez ca sunt personal contractual si fac naveta de aproape 4 ani.
As dori un raspuns concret cu trimitere la o baza legala daca exista.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:41, 30 Octombrie 2012
Vedeti si aici, poate va ajuta: www.avocatnet.ro/content/for...

[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 30 Octombrie 2012
Dragos Stefan, Consultant resurse umane
Vedeti daca nu exista un Ordin intern al Ministrului Adm.si Internelor cu privire la acest aspect

Vedeti si :
H.G. nr. 1292 din 2003 privind drepturile de transport ale politistilor, elevilor si studentilor din institutiile de invatamant pentru formarea politistilor

Ordinul MAI nr.138/2004 pentru aprobarea Precizarilor privind aplicarea unor prevederi ale Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 105/2003

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonament scolar handsu handsu Daca un copil de la tara face naveta la oras fiind elev , la scoaterea abonamentului pentru naveta trebuie sa plateasca pretul intreg sau la prezentarea ... (vezi toată discuția)
Decontare bilete pentru elevi ContSters74363 ContSters74363 Buna ziua Un ajutor va rog cu privire la problema mea. Ordin nr. 329/2007 Art. 1 (1) Elevilor romani din invatamantul de stat si particular ... (vezi toată discuția)
Decontare naveta cadre didactice maria-m maria-m daca un cadru didactic navetist parcurge distanta de la domiciliu la locul de munca 50 km si are cursuri sa zicem 4 zile pe saptamana x4 saptamani-16 zile ... (vezi toată discuția)