Buna seara.Am si eu o problema delicata, pot spune. Eu impreuna cu sotia mea ne-am mutat in 2008 in casa bunicii mele, casa care era intr-o stare avansata de degradare, era nelocuibila. Mentionez pe teren si casa s-a facut taxa de succesiune dupa moartea bunicului meu. Proprietari sunt bunica mea, tata si matusa mea. Inainte de a veni si de a reconditiona casa nu statea nimeni in ea de vreo 15 de ani, nu se mai putea locui in ea.M-am inteles verbal cu cei trei proprietari, bunica, tata si matusa sa renovam casa, sa-i aducem inbunatari si tot ce trebuie ca sa ai minimul de confort, dar dupa ce terminam s-o luam si pe bunica mea sa locuiasca cu noi.Din naivitate am acceptat.Din pacate bunica mea este bolnava psihic si nu se mai poate locui cu ea.IINTREBAREA MEA ESTE DACA AM VREO SANSA SA-MI RECUPEREZ BANII CHELTUITI CU RENOVAREA CASEI, SI DACA "DA" IN CE CONDITII? Pot aduce martori sa confirme in ce stare avansata de degradare era casa. Astept un raspuns cat mai repede., Multumesc mult. Cu respect.
Binenteles ca puteti recupera banii investiti de la proprietarii imobilului. Va trebui sa faceti dovada cu inscrisuri daca mai aveti, martori, fotografii, expertiza. E vorba despre o actiune in pretentii, dar trebuie sa aveti grija si la termenul de prescriptie.