avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale radiere firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

radiere firma

Buna ziua , am un SRL infiintat in 2007 pe care nu s-a desfasurat nici o activitate pana in momentul de fata deci nu are intrari -iesiri absolut nimic. cum pot verifica daca firma mai exista,si daca da , de ce acte am nevoie pentru inchidere. va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 06:53, 24 Octombrie 2012
Mergeti la Registrul Comertului. Consultati si [ link extern ] /
Ca sa nu faceti 2 drumuri mergeti si cu o decizie a asociatului unic cu privire la dizolvare fara lichidare, aratand ca societatea nu are datorii fata de terti si nici nu are active, mai faceti un contor de cuvinte, luati si banii de taxe, in jur de 250-300 lei si la ghieu o sa va spuna daca mai existati sau nu. Daca mai existati, depuneti dosarul si o sa scapati astfel de prima etapa ..., daca nu mai existati, nu ati stiut si mergeti acasa linistit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungirea suspendarii aa expiratcu inca 3 ani a unui srl dupa ce prima perioada de 3 ani de suspendare olymariana olymariana buna ziua .va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza si daca pot sa prelungesc cu inca 3ani suspendarea unui srl ,a care a fost suspendat pe o perioada de 3 ani ... (vezi toată discuția)
Inchidere srl csllngy csllngy Buna ziua Am un SRL infiintat in anul 2009, fiind asociat unic. Anul trecut, in 06.06.2010 am suspendat activitatea. Mentionez ca datorii nu am fata de ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli cu inchiderea sau supendarea firmei lavinia82 lavinia82 Buna ziua, Va rog sa-mi dati un sfat in legatura cu inchiderea sau suspendarea firmei mele (SRL din 2004 fara activitate). Acesta firma este suspendata ... (vezi toată discuția)