avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

auto

Ce taxa auto a fost anulata?Sa inteleg ca daca aduc o masina din Germania si vreau s-o imatriculez in tara nu mai platesc taxa de poluare?
Cel mai recent răspuns: Liana Iura , Avocat 14:20, 24 Octombrie 2012
Taxa auto (taxa de poluare) nu a fost anulata, doar ca aceasta contravine normelor europene, si se poate evita achitarea acesteia daca actionati in judecata Institutia Prefectului, solicitand inmatricularea auto fara plata taxei, daca este vorba de un auto deja inmatriculat in Germania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto andrechristian andrechristian [b]Buna seara.imi poate spune cineva daca trebuie sa mai platesc taxa de inmatriculare pentru o masina adusa din UE?Va multumesc![/b] (vezi toată discuția)
Din 14 nov. 2011 iccj a admis un ril prin care masinile second-hand se pot inmatricula fara plata taxei de poluare Roland Mindrila Roland Mindrila La initiativa judecatorilor de la Curtea de Apel Iasi, taxa de poluare nu mai trebuie platita in toata tara  Cei care refuza sa o achite vor avea ... (vezi toată discuția)
Oug 117/2009 – masuri privind taxa de poluare auto Rady Consult Rady Consult Pe scurt. Am o masina noua (productie 2009), cumparata din Romania de la o reprezentanta, in decembrie 2009, pe care am inmatriculat-o pentru prima data in ... (vezi toată discuția)