avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inmatriculare auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inmatriculare auto

Buna seara.imi poate spune cineva daca trebuie sa mai platesc taxa de inmatriculare pentru o masina adusa din UE?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: adrianef , utilizator 21:18, 29 Noiembrie 2012
trebuie sa o platiti, insa puteti evita plata prin chemarea in judecata a institutiei prefectului -serviciul inmatriculari, la tribunal, solicitand instantei obligarea lor la inmatricularea fara plata taxei deoarece taxa contravine normelor europene.
asta presupune insa sa stati cu masina pe dreapta pana cand instanta obliga institutia prefectului/serv inmatriculari ...prin hot definitiva si irevocabila ca taxa contravine normelor europene.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Auto ioangaspar ioangaspar Ce taxa auto a fost anulata?Sa inteleg ca daca aduc o masina din Germania si vreau s-o imatriculez in tara nu mai platesc taxa de poluare? (vezi toată discuția)
Taxa auto omihail omihail Am cumparat o masina adusa din Germania. Pentru a o inmatricula trebuie sa platesc taxa de mediu sau taxa de poluare. Daca da cum sa fac sa nu platesc (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina sympa sympa Buna ziua! Mi-am adus masina personala din Spania in Romania si-acum as vrea sa o inmatriculez in Romania tot pe numele meu.Este un Volkswagen Passat din ... (vezi toată discuția)