avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... taxa auto
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

taxa auto

Am cumparat o masina adusa din Germania. Pentru a o inmatricula trebuie sa platesc taxa de mediu sau taxa de poluare. Daca da cum sa fac sa nu platesc
Cel mai recent răspuns: Hunyadi Ilona , Consultant asigurari 14:39, 30 Octombrie 2012
Nu achitati taxa, faceti RAR-ul, chemati in judecata Institutia Prefectului - Serviciul Inmatriculari, solicitati inmatricularea fara plata taxei, la Tribunal.
buna ziua,
am inteles ca s-s suspendat taxa auto.pot inmatricula o masina din ue in aceleasi conditii ca la una din tara?
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de poluare auto ce facem inscriem ori asteptam GEOSTOIAN GEOSTOIAN Am o masina adusa din Spania la care sunt titular,pana acum am circulat cu toate actele in regula platite acolo,dar n sept mi se expira itp si nu-mi mai ... (vezi toată discuția)
Taxa de prima inmatriculare jacquelline jacquelline Va rog sa-mi dati si mie niste lamuriri cu privire la taxa de prima inmatriculare pentru atoturism second hand adus din tara UE(este suspendata sau nu / se mai ... (vezi toată discuția)
Masina pe firma din germania mih1977 mih1977 buna ... daca o firma cumpara o masina sh din germania si o plateste fara tva, ce se intimpla in tara la inmatriculare ? care sint pasii pe care trebuie ... (vezi toată discuția)