avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ajutor de incalzire
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ajutor de incalzire

Buna , am si eu niste nelamuriri in privinta suventiei de gaz , dosarul este complect ,am un venit momentan de 240 ron ,am 2 masini sub 1600 cm , femeia de la asistenta sociala imi refuza aproape in fiecare an dosarul pt ajutor de incalzire ,motivand ca sant altii mai saracii, ma obliga sa trec la alte venituri si o alta suma din cea declarata , mentionez ca tot ce am declarat este legal momentan , ce ma invatatii sa fac ,

Alte discuții în legătură

Ajutor incalzire 2010 - 2011 elga50 elga50 Cititi despre actele necesare obtinerii ajutorului de incalzire: - venit pe membru de familie (persoana singura) = mai mic de 615 lei / luna ... (vezi toată discuția)
Ajutorul de incalzire julia06 julia06 Buna ziua Sotul meu este plecat din tara,eu stau acasa cu copilul. As putea beneficia de ajutorul pentru incalzire?Ma intereseaza ... (vezi toată discuția)
Am depus dosarul la direcția de asistenta sociala din oraș ... goplanet goplanet Am depus dosarul la direcția de asistenta sociala din oraș pentru ajutor încălzire locuință , mi s-a dat numar si mi s a spus ca o sa primesc ... (vezi toată discuția)