avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Am depus dosarul la direcția de asistenta sociala din ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am depus dosarul la direcția de asistenta sociala din oraș ...

Am depus dosarul la direcția de asistenta sociala din oraș pentru ajutor încălzire locuință , mi s-a dat numar si mi s a spus ca o sa primesc noiembrie-martie. Mi- a venit factura la energie electrica pe luna noiembrie fără nici o reducere. Cum se întra în posesia banilor?
Cel mai recent răspuns: goplanet , utilizator 11:23, 11 Decembrie 2024
Ajutoarele sunt acordate de Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială prin agențiile teritoriale.

In speta, intrebati la Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială.
La energia electrica nu am nici o reducere, dar în factura de gaze am reducere 10% din valoarea facturii și 10 ron. Am depus, pentru ca mi s-a cerut și factura de curent totuși, cred ca trebuia sa am reducere și acolo de vreo 10 ron lunar, nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare ajutoare pentru încãlzire cu energie electrica luciana-vasilica luciana-vasilica De ce persoana care are venit de 620 lei net şi locuieşte într-un bloc unde nu există altă sursă de încălzire decât curentul electric nu ... (vezi toată discuția)
Legea acordarii ajutoarelor de incalzire LILUSA LILUSA Buna ziua....daca ma poate ajuta cineva...cu articolul de lege unde scrie ca locuintele anl nu au dreptul la ajutor de incalzire(gaze nat)..nici de la guvern ... (vezi toată discuția)
Ajutor energie electrica nistorsofia nistorsofia Din aceasta iarna 2013-2014 se vor acorda subventii si ptr. cei care se incalzesc cu energie electrica . Eu am o pensie de 566 si indemnizatie de handicap ... (vezi toată discuția)