avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Licenta in Pedagogie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Licenta in Pedagogie

Sunt licentiata in Pedagogie si doresc sa predau ca si educator/invatator. Pot preda? Sau trebuie sa mai urmez si facultatea de Pedagogie inv primar si prescolar?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 18:08, 24 Octombrie 2012
Consultati Centralizatorul specialitatilor aprobate de MECTS pentru titularizare 2012.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Statutul de profesor pentru invatamantul primar mariana pintrijel mariana pintrijel Buna ziua, permiteti-mi ,va rog, urmatoarea intrebare: In urma absolvirii unei facultati tehnice ( 1993) -5 ani , cu examen de diploma si a unui colegiu de ... (vezi toată discuția)
educator / invatator : buna ziua! am terminat facultatea de arhitectura, insa acum dupa ... gtabacu gtabacu Buna ziua! Am terminat facultatea de arhitectura, insa acum dupa ce am devenit mamica imi doresc sa devin educatoare sau invatatoare. Ce studii ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Incadrare in munca mirelacristina mirelacristina Buna ziua. Sunt absolventa a Liceului Pedagogic cu o vechime in invatamant de 20 de ani si in prezent incadrata ca invatatoare. In iulie 2013 am absolvit ... (vezi toată discuția)