avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... tepuit
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

tepuit

am lucrat si eu la o firma de distributie materiale publicitare si pentru o perioada am fost platit si pentru alta nu.am si un contract de colaborare cu respectivu,dar nu mai binevoieste sa raspunda la telefon si de la locatia unde am avut intalnirea cu el sa mutat.contractul este pe firma lui ca l-am cautat in registrul comertului si figureaza si are si acelasi nr de telefon.cum as putea sa-i fac o reclamatie?si unde?va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:37, 25 Octombrie 2012
Faceti o sesizare la I.T.M.
ITM-ul nu are nicio legatura cu contractele de colaborare ... acestea sunt supuse dispozitiilor Codului Civil si nu ale Codului Muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire contract de colaborare uncurieroarecare uncurieroarecare Lucrez la o firma de distributie materiale publicitare SC POSTMASTER SRL si avem contract de munca pe 1 ora si un contract de colaborare pe alta firma. Nu ... (vezi toată discuția)
Despre indemnizatia de crestere a copilului kissablegirl kissablegirl pe timpul sarcini eu eram eleva in clasa a 13 a ,,,,pot beneficia de indemnizatie ????ce acte sunt necesare pentru a intocmii ddosarul pentru indemnizatie..... (vezi toată discuția)
Comert cu servicii (revanzare), unde se incadreaza in caen? guvrila guvrila Buna ziua, vreau sa revand niste servicii achzitionate en-gros. In spetza este vorba de distributie de pliante si hartii publicitare. Cumpar serviciul de la ... (vezi toată discuția)