avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Actiune divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Actiune divort

Buna ziua
As dori si eu sa stiu,cat dureaza procesul unui divort de comun acord intre soti,cu copil minor rezultat din casatorie,si cat dureaza un proces de divort in cazul in care doar unul din soti solicita divortul!?va multumesc
Cel mai recent răspuns: florentanecsoi , utilizator 11:41, 25 Octombrie 2012
Divorţul prin acord durează mult mai puţin, la notar sau prin instanţă. Dacă părţile se pun de acord cu privire la toate aspectele , bunuri, situaţia minorilor, etc. , se poate termina rapid, însă dacă este vorba de invocarea culpei soţului pârât, cu siguranţă că trebuie să fie administrate probe, se poate tergiversa judecarea, au loc căi de atac când unul din soţi este nemulţumit şi se poate lungi foarte mult.
La notar dureaza in jur de 30 de zile.
va multumesc pt raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort dee dee dee dee Buna ziua, pun si eu o intrebare la care sper sa primesc un raspuns. Urmeaza sa divortez, sotul meu deja este cu alta persoana. Nu avem copii si nu mai sunt ... (vezi toată discuția)
Divort fara acordul partilor AD_Y AD_Y Doresc sa cunosc daca se poate,si cam cat ar dura(ca timp),pronuntarea sentintei de divort fara acordul partilor.Parata - sotia - nu este de acord cu ... (vezi toată discuția)
Divort crissalex1970 crissalex1970 Buna ziua .Numele meu este Cristina,locuiesc in Constanta.As dori sa stiu cat dureaza un divort ,,costurile lui etc.Mentionez ca nu exista copii minori ... (vezi toată discuția)