avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract pe perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract pe perioada determinata

Buna ziua,
Sunt angajata a Directiei de Asistenta sociala a jud. Hd. lucrand la un camin de batrani ca bucatareasa.Problema care o ridic eu este ca lucrez in acelasi loc de peste 5 ani si-n toata aceasta perioada mi s-a incheiat contract de munca pe perioada de cate un an <pe perioada determinata>.Patronul <angajatele suntem ale directiei iar caminul apartine unui cult religios reprezentat de un asa zis patron> caminului ne tot ameninta ca nu ne prelungeste contractul daca nu facem tot ce-si doreste familia lui.
Ce spune noul Cod al muncii despre acest caz?
Multumesc ptr intelegere
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:18, 25 Octombrie 2012
Exprimare a fost gresita ... o persoana poate fi incadrata cu contracte individuale de munca pe durata determinata pe maxim 60 de luni , astfel :
Primul c.i.m. = 36 luni durata
Al doliea c.i.m. = 12 luni
Al treilea c.i.m. = 12 luni
Total = 60 luni

Incheierea unui nou c.i.m. nu are nicio legatura cu prelungirea c.i.m. ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta dintre incheierea a 3 cim succesive si/ sau prelungirea prin act aditional a aceluiasi contract in interiorul perioadei de 36 de luni Herra_ Herra_ [quot]De cate ori poate fi prelungita durata determinata a unui CIM? 4 Legiuitorul a inteles sa reglementeze prelungirea contractului ... (vezi toată discuția)
Ce pot face? peugen peugen Buna ziua, Sunt angajata a Directiei de Asistenta sociala a jud. Hd. lucrand la un camin de batrani ca bucatareasa.Problema care o ridic eu este ca lucrez ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pe perioada determinata prelungit? luminita_gab luminita_gab un contract de munca incheiat pe perioada determinata, poate fi prelungit? in ce conditii? pentru ce perioada! (vezi toată discuția)