buna ziua. Vreau sa imi imatriculez o masina si vreau sa stiu daca se mai plateste taxa? deoarece am vazut pe un post tv ca presedintele tari a promulgat legea in 22 oct 2012 cum ca nu sar mai plati taxa de inmatriculare, sau asta ii valabil numa dupa ce apre in monitoru oficial.? va multumes
Asadar ce au spus cei de la TV sunt niste prostii...Acolo se intelegea ca poti inmatricula o masina fara a mai platii taxa auto de prima inmatriculare, iar din ceea ce citesc eu aici vad ca nu e deloc asa.Cel putin nu inca...
Multumesc.
Asa este, legea publicata saptamana aceasta in Monitorul Oficial aproba OUG nr. 1 / 2012 si nimic altceva. Nu schimba nimic fata de textul ordonantei, fata de ceea ce a fost pana acum.
Taxa auto
ghe_elena
Am o masina adusa din Germania pe care vreau sa o inmatriculez in Romania.Din cate am citit aceasta taxa a fost anulata printro lege promulgata de Traian ... (vezi toată discuția)
Taxa auto
robertaarmena
Buna ziua!
Tatal meu a achizitiona o masina second-hand adusa din Austria; nu a inmatriculat-o inca, datorita faptului ca masina a costat 800 de euro si ... (vezi toată discuția)