avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1327 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie- contributie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie- contributie

Buna ziua!
Am urmatoarea situatie: mi-am insotit de 2 ori in viata sotul la post in strainatate cumuland 7 ani. Pentru aceasta perioada am primit o adeverinta de la sotul meu de la seriviu ca , pentru perioada petrecuta , ma incadrez in prevederile legii 19/17.03.2000 -#-ocare este legea generala a contributiilor pentru asigurarile sociale. Intrebare:pentru aceasta perioada se considera sau nu ca eu am cotizat la sistemul de pensii ?
Multumesc anticipat pentru raspuns.#-o
Cel mai recent răspuns: adelaistrati , utilizator 18:13, 27 Octombrie 2012
Vorbim de un post diplomatic?
da, ofiter MApN, adjunct atasat al apararii.
sa fiu si mai clara: 4 ani post diplomatic dupa cum am spus, 3 ani post NATO(asta daca e vreo diferenta intre ele:am avut tot pasaport diplomatic dar nu sunt sigura daca este asimilat ; gradul si functia o impuneau).
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

nedumereire babacu60 babacu60 -am activat in cadrul MApN-in perioada 1973-1981-ulterior, am desfasurat activ in sist.civil pana in anul 2001;fiind operat pe cord-am fost pensiomat gr-2 de ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate 3 ani pentru insotire misiune diplomatica emawinter emawinter Sotul meu este trimis in misiune diplomatica in stainatate pentru 3 ani. Eu lucrez in invatamant. Am cerut suspendarea activitatii pentru 3 ani. Inspectoratul ... (vezi toată discuția)
Blocare post (interes de serviciu al sotului) cbrescan cbrescan Buna. Daca sotul are un post intr-o institutie europeana, sotia care lucreaza in sectorul bugetar (educatie, titular) isi poate bloca postul ca sa-si urmeze ... (vezi toată discuția)