Am cistigat in instanta 2 procese, litigii de munca drepturi banesti pe care le-am dat spre solutionare unui BEJ ,dar de 8 luni acesta nu face nimic .
Cum putem noi,pentru ca pe sentinte suntem 18 persoane sa renuntam la acest BEJ si sa mergem la alt BEJ care ne-a promis solutionare in 2 luni.
VA MULTUMESC.
Ati mers la executor sa vedeti dosarul de executare? Pentru ca daca in dosar aveti dovezile cum ca debitorul dvs. nu are bunuri imobile/mobile, bani in conturi si orice altceva (este insolvabil) nu pot sa imi dau seama cum ar reusi altcineva sa va recupereza creanata.
Asa cum pentru citeva mii de oameni s-au gasit bani,nu inteleg cum pentru 18 persoane nu sunt , este vorba despre CNCF CFR SA care are atitea bunuri moboile si imobile,dar acest BEJ nu stie unde sa caute sau sa facut vreo intelegere intre companie si el.
Desigur unitatea este solvabila
Fie staruiti la bej pentru executarea silita ,fie solicitati titlul executoriu si contactati executor judecatoresc responsabil,care cu interes si profesionalism poate concretiza dispozitia instantei de judecata