avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită RENUNTARE LA EXECUTARE SILITA A UNUI BEJ A 2 SENTINTE ...
Discuție deschisă în Executare silită

RENUNTARE LA EXECUTARE SILITA A UNUI BEJ A 2 SENTINTE DEFINITIVE

Am cistigat in instanta 2 procese, litigii de munca drepturi banesti pe care le-am dat spre solutionare unui BEJ ,dar de 8 luni acesta nu face nimic .
Cum putem noi,pentru ca pe sentinte suntem 18 persoane sa renuntam la acest BEJ si sa mergem la alt BEJ care ne-a promis solutionare in 2 luni.
VA MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 16:35, 26 Octombrie 2012
Solicitati la bej eliberarea titlului exeutoriu in baza caruia va adresati altui bej responsabil domiciliului debitorului dvs
ce documente sunt necesare pentru a schimba executarea silita a celor 2 sentinte la alt bej.
[ va rog, nu mai scrieti cu majuscule, multumesc]
Ultima modificare: Vineri, 26 Octombrie 2012
gi-jane2, moderator
Ati mers la executor sa vedeti dosarul de executare? Pentru ca daca in dosar aveti dovezile cum ca debitorul dvs. nu are bunuri imobile/mobile, bani in conturi si orice altceva (este insolvabil) nu pot sa imi dau seama cum ar reusi altcineva sa va recupereza creanata.
Asa cum pentru citeva mii de oameni s-au gasit bani,nu inteleg cum pentru 18 persoane nu sunt , este vorba despre CNCF CFR SA care are atitea bunuri moboile si imobile,dar acest BEJ nu stie unde sa caute sau sa facut vreo intelegere intre companie si el.
Desigur unitatea este solvabila
Fie staruiti la bej pentru executarea silita ,fie solicitati titlul executoriu si contactati executor judecatoresc responsabil,care cu interes si profesionalism poate concretiza dispozitia instantei de judecata

Alte discuții în legătură

Identificare persoana datoare ContSters359348 ContSters359348 Am o hotarire judecatoreasca in vederea recuperarii unor bani de la un domn . Acesta nu mai locuieste la adresa pe care o stiam . Executorul poate cere relatii ... (vezi toată discuția)
Executare silita nicoleta hotca nicoleta hotca buna ziua.iubitul meu si-a facut mai demulr un over draft pe care l-a platit pana la un mometdat, dupa care nu a mai reusit sa faca acest lucru...intre timp a ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani când debitorul nu are bunuri VioricaBufnea VioricaBufnea Cum pot recupera o suma de bani pentru care am hotărâre judecătorească favorabila , însă persoana nu are venituri și bunuri pe numele sau. Situația ... (vezi toată discuția)