avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... IDENTIFICARE PERSOANA DATOARE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

IDENTIFICARE PERSOANA DATOARE

Am o hotarire judecatoreasca in vederea recuperarii unor bani de la un domn . Acesta nu mai locuieste la adresa pe care o stiam . Executorul poate cere relatii la politie in vederea identificarii adresei de domiciliu ?
Ultima modificare: Joi, 11 Iunie 2015
ContSters359348, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters359348 , utilizator 08:18, 12 Iunie 2015
Executorul judecatoresc detine autoritatea si competenta sa solicite de la autoritatile statului toate datele necesare pentru identificarea persoanei,a domiciliului acesteia,a bunurilor in evidenta -pentru materializarea hotararii judecatoresti prin executarea silita
am aflat ca nu are minic pe numele lui...pierd banii ?
Daca debitorul dvs nu este in evidenta cu bunuri mobile,imobile,conturi,drepturi salariale,
executorul judecatoresc va consemna aceasta stare de fapt si va incheia document in acest sens,pe care urmeaza sa il comunice creditorului=dvs
Dvs aveti dreptul sa staruiti oficial la executor,sa mentina pe rol activ cererea de executare silita,in speranta ca debitorul fie se va angaja fie va deveni proprietar de bunuri
Daca " domnul" este debitor cu vechi state,va continua sa invoce starea de insolvabilitate,iar dvs in final veti fi obligata sa va resemnati
.........m am resemnat X-(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executor judecatoresc neloial, partinitor tibors tibors Pentru recuperarea unui debit, EXECUTORUL tergiveseaza de peste un an aflarea datelor complete ale persoanei care trebuie sa plateasca o suma de bani, conform ... (vezi toată discuția)
Executare, debitor fără bunuri și/sau venituri yogub yogub Buna ziua,am primit o executare silita de la kruk,mentionez ca nu figurez cu venituri si nici cu bunuri pe numele meu. Ce se poate intampla in continuare? Va ... (vezi toată discuția)
Munca in folosul comunitatii MihaDrag MihaDrag Vreau sa stiu daca un debitor are o amenda sau mai multe si nu si le-a platit dar din cercetari facute prin adrese la diferite institutii ale statului reiese ... (vezi toată discuția)