avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare, debitor fără bunuri și/sau venituri
Discuție deschisă în Executare silită

Executare, debitor fără bunuri și/sau venituri

Buna ziua,am primit o executare silita de la kruk,mentionez ca nu figurez cu venituri si nici cu bunuri pe numele meu. Ce se poate intampla in continuare? Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:26, 17 Aprilie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Executorul judecatoresc la cererea creditorului va starui in pretentia recuperarii debitului
Daca nu aveti in evidenta fiscala bunuri mobile/imobile/drepturi salariale/conturi,executorul la cererea creditorului poate continua o perioada procedura de excutare silita in speranta ca fie veti obtine bunuri sau drepturi salariale si in final va dispune incheierea dosarului de executare silita ca urmare a starii de insolvabilitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Identificare persoana datoare ContSters359348 ContSters359348 Am o hotarire judecatoreasca in vederea recuperarii unor bani de la un domn . Acesta nu mai locuieste la adresa pe care o stiam . Executorul poate cere relatii ... (vezi toată discuția)
Recuperare prejudiciu ContSters292353 ContSters292353 Am o curiozitate citit in un ziar ca o persoana a cazut un prejudiciu de 600.000 lei intrebarea mea este cum poate f recuperat acel prejudiciu daca ... (vezi toată discuția)
Executare silita irinacraciun irinacraciun Buna ziua, In anul 2008 am luat un credit de nevoi personale, de la una din bancile din ro, pe care dupa o vreme nu l-am mai platit. Anul trecut am primit ... (vezi toată discuția)