avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită EXECUTOR JUDECATORESC NELOIAL, PARTINITOR
Discuție deschisă în Executare silită

EXECUTOR JUDECATORESC NELOIAL, PARTINITOR

Pentru recuperarea unui debit, EXECUTORUL tergiveseaza de peste un an aflarea datelor complete ale persoanei care trebuie sa plateasca o suma de bani, conform unei Hotarari judecatoresti definitive si irevocabile.
Debitorul nu se prezinta la executorul judecatoresc, iar acesta tergiveseaza aflarea
si a datelor privind proprietatile mobile (auto spre exemplu) sau imobile (rol fiscal).
Motiveaza cu adrese oficiale doar ca acesta nu lucreaza, la stat sau privat si nu este
nici pensionar. Executorul pretinde ca nu are ce sa faca daca afla ca debitorul nu are alte proprietati sau cont bancar...Cum recuperam suma de bani ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:10, 9 Aprilie 2013
Daca debitorul nu are bunuri, nu aveti cum sa recuperati nimic.
Printr-o cerere de staruinta in executare, solicitati executorului in mod expres sa emita adresa de stare materiala catre primaria indicata de Dvs. Puteti, prin achitarea unei taxe de 100 lei in contul OCPI, de pe raza de domiciliu a debitorilor sau de pe raza localitatii unde banuiti ca debitorul detine bunuri imobile, sa completati o cerere la acel BCPI, in vederea identificarii bunurilor imobile, dupa numele debitorilor.
Si evident, fiti insistent fata de executorul judecatoresc in acest sens. Solicitati sa va deplasati impreuna, la o data stabilita, cu acesta la sediul/domiciliul debitorilor etc.
Acesta este intr-adevar un raspuns competent si aplicabil la aceasta speta. MULTUMESC !
cu placere! Sper sa va fie util!
Pentru Jocandi...
Pacat, aveam credinta ca profesional vorbind, cunoasteti o cale legala pe care se poate
starui, atat in "indreptarea" activitatii executorului cat si a rezolvarii acestei spete.....
Ultima modificare: Luni, 8 Aprilie 2013
tibors, utilizator

Alte discuții în legătură

In cazul in care inculpatii nu sunt angajati si nu au nici o avere pe numele lor linuxx linuxx dak inculpatii nu sunt angajati si nu au nici o avere pe numele lor in acest caz executorul poate recupera ceva si dak nu cine plateste cheltuielile de ... (vezi toată discuția)
Identificare persoana datoare ContSters359348 ContSters359348 Am o hotarire judecatoreasca in vederea recuperarii unor bani de la un domn . Acesta nu mai locuieste la adresa pe care o stiam . Executorul poate cere relatii ... (vezi toată discuția)
Executarea unui bo ENGFULL ENGFULL BO este investit cu formula executorie instanta a admis executarea silita s-a facut cerere la executor pentru punerea in executare silita a titlului ... (vezi toată discuția)