BO este investit cu formula executorie
instanta a admis executarea silita
s-a facut cerere la executor pentru punerea in executare silita a titlului executoriu atat prin poprire cat si prin urmarirea silita a bunurilor mobile si imobile proprietatea debitorului - persoana juridica ( BO nu a fost avalizat )
executorul ( telefonic ) ne-a informat ca s-au descoperit 2 conturi , s-au infiintat popriri si pe masura ce vor intra bani .... ni se vor vira ...
situatia dateaza din august anul trecut , se pare ca nu a intrat niciun ban in cont si cel mai probabil nici nu vor intra
se pare ca soc nu figureaza nici cu bunuri .....
ce se mai poate face pt recuperarea sumei ?
executorul ce obligatii mai are ?
situatia privind popririle si lipsa bunurilor nu trebuia sa ne-o comunice si in scris ?
de pe site-ul MF se observa ca totusi soc si-a depus declaratiile si in nov 2009
daca nu intra bani in cont , si nici bunuri nu sunt , ce mai poate face executorul ?
eu ca si creditor ce ar trebui sa mai fac sa obtin totusi suma ?
sfaturi practice .....
ar trebui sa cer informatii de la registrul comertului de la sediul debitorului , sa vad starea firmei ?
ar trebui sa insist scris la executor sa continue executarea , sa-mi prezinte starea executarii ?
( PS - e vorba despre situatiile financiare anuale si ..... este presanta finalizarea acestui debit )
in cererea de executare adresata executorului ( format oarecum tipizat ) scrie " am luat la cunostinta ca urmarirea silita se face la staruinta subscrisei , iar executarea silita se perima de drept ca urmare a nestaruintei creditorului pe o perioada de 6 luni de la data indeplinirii oricarui act de executare "
la ce ma obliga acest paragraf
"va obliga" sa insistati in continuarea executarii.
Incercati la ONRC si poate descoperiti ca aceasta societate mai detine actiuni la alta persoana juridica, si poate are ceva sume de incasat- dividende sau valorificati actiunile.
Validare poprire
mirmar
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.
Validarea popririi trebuie facuta de executor? Stiu ca potrivit art. 460 cod procedura civila validarea popririi se face ... (vezi toată discuția)