avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită validare poprire
Discuție deschisă în Executare silită

validare poprire

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.
Validarea popririi trebuie facuta de executor? Stiu ca potrivit art. 460 cod procedura civila validarea popririi se face de catre, debitor, creditor sau organul de executare. Problema este ca eu am depus o cerere de executare acum 6 luni prin tert poprit, acea cerere de validare eu personal nu am facut-o pentru ca sincer n-am stiut ca trebuie asa ceva, iar executorul mi-a zis ca nu a putut face executarea ca nu s-a facut validarea, iar tertul poprit n-a fost de buna credinta sa dea banii in acest timp.
Acum nu stiu cum sa procedez. Daca fac o cerere de staruinta in continuarea executarii care BEJ, dupa 3 luni daca tertul nu vireaza banii, mai pot face validare?
Va rog foarte mult sa-mi dati un raspuns
Luati legatura cu executorul deoarece s-ar putea ca cererea dvs. de executare sa se perime daca timp de 6 luni de zile nu s-a mai efectuat nici un act de executare.
Insistati in continuarea executarii silite.

:offtopic: interventie moderator
Va rog sa nu mai scrieti mesaje consecutive, regulamentul acestui forum interzice acest lucru.Pentru completari aveti optiunea sa va editati mesajul initial/anterior.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune creante discover discover Situatie : tert popritul unui debitor plateste in conturile indicate de executor o parte din bani ,repr valoarea fact scadente la acel moment si la cateva ... (vezi toată discuția)
Respectare executare silita!!!! dansultanu dansultanu buna ziua! o firma imi datoreaza o anumita suma de bani, am castigat in instanta somatia de plata,am investit-o cu formula executorie dar alta e ... (vezi toată discuția)
Perimare in executare prin poprire ContSters249161 ContSters249161 Buna ziua! Sunt debitor intr-o executare prin poprire. Din suma executabila am fost executat partial. Desi executorul a notificat tertul poprit, acesta nu a ... (vezi toată discuția)