avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Munca in folosul comunitatii
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Munca in folosul comunitatii

Vreau sa stiu daca un debitor are o amenda sau mai multe si nu si le-a platit dar din cercetari facute prin adrese la diferite institutii ale statului reiese ca nu are venituri dar are bunuri:casa teren masina sau numai una din ele poate sa faca munca in folosul comunitatii sau trebuie continuarea executarii silite adica sechestrul?Multumescanticipat pt raspuns.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:55, 1 Iunie 2014
Munca in folosul comunitatii va fi obligat sa o faca numai daca nu exista bunuri, mobile sau imobile, pentru a putea fi executate silit in vederea recuperarii creantei.
Daca exista bunuri in evidenta debitorului,executorul judecatoresc la cererea creditorului,cu scopul recuperarii debitului acumulat va desfasura demersuri pentru executarea bunurilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instiintare executare silita .un mic ajutor cu un sfat daca va rog ! ? andrey-tudy andrey-tudy Treaba sta in felul urmator ,cu cateva ore a venit postasul sa imi aduca o Instiintare de executare silita In urma cu 2 ani si jumatate tatal meu a avut un ... (vezi toată discuția)
Executare bilet la ordin comerciantul comerciantul Mi-a fost refuzat la plata un bilet la ordin. In afara de poprirea contului, executorul mai poate face altceva? Multumesc (vezi toată discuția)
Credit cesionat catre firma de recuperare, s-a "intors" la banca creditoare? narcisa_salbatica narcisa_salbatica Am o dilema si incerc sa o explic cat mai clar si concis: o persoana are un credit restant, banca creditoare a cesionat creditul unei firme de recuperari, ... (vezi toată discuția)