avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale asociat+admistrator+angajat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

asociat+admistrator+angajat

Buna ziua. Un asociat unic poate fi administrator si angajat in acelasi timp la aceeasi societate?multumesc
Cel mai recent răspuns: Florian Turlete , Avocat 15:44, 28 Ianuarie 2009
Da se poate cu respectarea anumitor conditii, chiar ieri sa mai raspuns la aceasta problema.
Cautati in raspunsurile de ieri.
multumesc. am citit celelalte raspunsuri dar sunt contradictorii.pana la urma pot fi si asociat unic si administrator si angajat in aceeasi firma?multumesc
De aceia este frumos dreptul pentru ca este interpretabil. Au fost multe discutii pe aceasta tema, din punctul meu de vedere nu va puteti angaja.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator srl unic asociat sweetanny sweetanny Buna ziua, Vreau sa fac un srl cu unic asociat in care eu voi fi asociatul unic. Voi numi in statut un administrator unic dar care se afla in alta ... (vezi toată discuția)
Probleme srl cu activitate in domeniul medical andreeateo andreeateo Sunt medic specialist si am deschis de 2 ani un SRL cu activitate in domeniul medical (activitate principala - asistenta medicala ambulatorie specializata). ... (vezi toată discuția)
Persoana fizica pfa si administrator srl - legalitate ContSters267473 ContSters267473 Buna seara, As dori sa clarific problemele de mai jos cu cateva raspunsuri prompte si simple, ca sa stiu spre ce anume ma indrept. 1. O persoana fizica ... (vezi toată discuția)