avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... INTREPRINDERE INDIVIDUALA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

INTREPRINDERE INDIVIDUALA

BUNA ZIUA, AM O MARE NEDUMERIRE ANUL ACESTA AM INFIINTAT UN II A CAREI ACTIVITATE ESTE DOAR PE PERIOADA VERII,01.06. - 01.10.2012, AM AVUT UN CONTRACT DE INCHIRIERE PE PERIOADA DETERMINATA. DACA RESTUL ANULUI NU AM ACTIVITATE TREBUIE SA NU SA DECLAR LA ANAF INCETAREA ACTIVITATII?SI DACA NU DECLAR CE SE INTAMPLA?
VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: CLASOR CONSULT , Consilier juridic 17:04, 25 Octombrie 2012
Nu trebuie sa declarati incetarea activitatii, aveti doar obligativitatea depunerii situatiilor financiare! In spatiul inchiriat ati avut punct de lucru sau sediul profesional?
AM AVUT PUNCT DE LUCRU
In acest caz, recomandarea mea ar fi sa radiati punctul de lucru la ONRC!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate sediu social roxana69 roxana69 Daca in actul constitutiv nu este prevazuta durata de valabilitate a sediului social, poate Anaf sa treaca societatea ca fiind inactiva pe motiv ca a expirat ... (vezi toată discuția)
Un singur contract de inchiriere: trai pf si sediu Îi CucuCristina CucuCristina Buna ziua! Intentionez sa ma mut in Bucuresti unde sa deschid o Intreprindere Individuala pe numele meu. Sediul profesional va fi in spatiul unde ... (vezi toată discuția)
Închidere sau suspendare punct de lucru srl Andsr Andsr Bună ziua! În februarie anul acesta am încheiat un contract de închiriere ce trebuia să înceapă la 1 mai, cu o perioadă de 2 ani. Am făcut toate ... (vezi toată discuția)