avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... dreptul pers cu dizabilitati
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

dreptul pers cu dizabilitati

Buna ziua ,am si eu o neclaritate ,sunt persoana cu dizabilitati gradul 3 , am o masina cu cutie automata cu modificare omologata de catre rom handicap ,se plataste taxa de prima inmatriculare sau nu? si ce alte drepturi fiscale mai am daca am si o Intreprindere Individuala? , Va multumesc anticipat si daca se poate sa raspunde-ti la adresa de email ionut.vvasilache@yahoo.com sau sa lasa-ti un nr de contact

Alte discuții în legătură

Taxa auto- dreptul pers cu dizabilitati ionutvasilache ionutvasilache Buna ziua ,am si eu o neclaritate ,sunt persoana cu dizabilitati gradul 3 , am o masina cu cutie automata cu modificare omologata de catre rom handicap ... (vezi toată discuția)
Persoana cu handicap accentuat axellcom axellcom Buna ziua. O ruda are certificat de handicap accentuat (stoma). Intrebarea este daca este scutit de la taxa auto pentru o masina care o aduce . In lege zice ca ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto persoane cu handicap viliszabo viliszabo As dori sa stiu daca baneficiez de scutire de la taxa de mediu pt.autoturisme, mentionez ca am handicap gr.2 accentuat permanent ( amputatie mana dreapta ... (vezi toată discuția)