avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto- dreptul pers cu dizabilitati
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto- dreptul pers cu dizabilitati

Buna ziua ,am si eu o neclaritate ,sunt persoana cu dizabilitati gradul 3 , am o masina cu cutie automata cu modificare omologata de catre rom handicap ,se plataste taxa de prima inmatriculare sau nu? si ce alte drepturi fiscale mai am daca am si o Intreprindere Individuala? , Va multumesc anticipat si daca se poate sa raspunde-ti la adresa de email ionut.vvasilache@yahoo.com sau sa lasa-ti un nr de contact
Cel mai recent răspuns: ionutvasilache , utilizator 10:49, 30 Octombrie 2012
Pentru a putea beneficia de facilitatea scutirii taxei,este necesar ca adaptarea tehnica sa fie acceptata si omologata de catre RAR ,sa fie completata in rubrica B a cartii de identitate autoturism
Pentru facilitati fiscale studiati prevederile L nr 448/2006
[ link extern ]
am citit legea , dar eu sunt gradul 3 adica handicap mediu , sunt incadrat in aceste categorii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul pers cu dizabilitati ionutvasilache ionutvasilache Buna ziua ,am si eu o neclaritate ,sunt persoana cu dizabilitati gradul 3 , am o masina cu cutie automata cu modificare omologata de catre rom handicap ... (vezi toată discuția)
Persoana cu handicap accentuat axellcom axellcom Buna ziua. O ruda are certificat de handicap accentuat (stoma). Intrebarea este daca este scutit de la taxa auto pentru o masina care o aduce . In lege zice ca ... (vezi toată discuția)
scutirea taxei de prima inmatriculare(persoana cu handicap fizic mediu) Dan_Lenin Dan_Lenin Buna ziua. Sunt persoana cu handicap fizic mediu,amputatie 1/3 gamba dreapta .As vrea sa stiu de ce nu beneficiez de scutirea taxei de prima inmatriculare a ... (vezi toată discuția)