avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Amanet IT
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Amanet IT

Poate cineva sa ma ajute cu putin consultanta in Amanet de IT: electronice si electrocasnice (fara exchange, bijuterii, .. ) .. contabilila, juridica. Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: avram florina , utilizator 11:35, 28 Octombrie 2012
Chiar daca exemplele din aceste monografii contabile se refera la bijuterii din aur si pentru electronice si electrocasnice se aplica acelasi tratament contabil.

[ link extern ]
[ link extern ]

Aveti in detaliu toate operatiunile, in mai multe variante.
Ultima modificare: Vineri, 26 Octombrie 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva la casele de amanet cata76 cata76 sunt administratorul unei case de amanet si am o mare neclaritate legata de cum se aplica tva in acest domeniu si la ce se aplica tva ?exemplul meu este foarte ... (vezi toată discuția)
Conditii functionare firma de amanet johnnyb999 johnnyb999 Buna ziua, Am incercat sa apelez la un avocat , contabil, dar se pare ca numeni nu stie exact ce si cum, si as dori sa deschid firma la sfarsitul ... (vezi toată discuția)
Am amanetat o bijuterie despre care nu stiam ca e falsa blecota blecota in urma cu ceva timp am achizitionat de la o persoana o bijuterie despre care am fost convins ca este din aur, am verificat-o la bijutier si am fost convins ... (vezi toată discuția)