Buna dimineata! Matusa mea trebuie sa se duca la Bucuresti sa semneze cateva hartii pentru a i se da despagubirea (am inteles ca banii se vor da in iunie-iulie). Intrebarea ei este: sunt impozitabilii? Eu as fi tentata sa spun ca nu, dar........ Va multumesc!
Nu stiu exact care au fost procedurile. Stiu ca a castigat procesul in legatura cu retrocedarile. I-au daramat casa pe timpul lui Ceausescu. Deci, sunt impozabili? Va multumesc! Imi puteti da un raspuns si mie va rogf! Multumesc!
Modificarile aduse Codului fiscal prin Legea nr. 247/2005 privind reforma in domeniile
proprietatii si justitiei, precum si unele masuri adiacente, publicata in Monitorul Oficial nr. 653
din 22 iulie 2005- Legea nr. 247/2005 contine in Titlul VIII dispozitii privind modificarea si completarea Legii nr.
571/2003 privind Codul fiscal........ ,, cladirile restituite potrivit art. 16 din Legea nr. 10/2001 privind regimul juridic al unor
imobile preluate in mod abuziv in perioada 6 martie 1945 - 22 decembrie 1989, sunt scutite de impozit.