avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... solicitare restituire taxa auto
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

solicitare restituire taxa auto

Am depus toate documentele obligatorii pt restituirea taxei auto, am avut primul termen in proces si solutia a fost "Solutie: Termen pentru a se comunica reclamantei întâmpinarea depusă la dosar de pârâta AFP ", am primit acasa o alta instiintare de la afp de refuz taxa cum ar trebui sa procedez in continuare

va multumesc
Cel mai recent răspuns: Liana Iura , Avocat 12:15, 30 Octombrie 2012

Studiati intampinarea, iar la urmatorul termen instanta va ramane in pronuntare, urmariti pe portal solutia si asteptati sa primiti sentinta acasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto jacquelline jacquelline In luna decembrie, inainte de a plati taxa auto, am actionat in judecata DGFP si Directia de Imatriculari auto pentru a-mi putea inmatricula autoturismul ... (vezi toată discuția)
Plangere respinsa pop62 pop62 Am inaintat o Cerere de chemare in judecata, pentru recuperarea taxei de poluare la Tribunalul Bistrita, parate AFMediu si dar din eroare am chemat in ... (vezi toată discuția)
Castigat proces taxa auto cristina_ioana19 cristina_ioana19 buna...am castigat procesul priviind taxa auto... Solutie: Admite, în parte, excepţia inadmisibilităţii şi, în consecinţă, respinge, ca inadmisibilă, ... (vezi toată discuția)