avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general FONDURI PROPRII
Discuție deschisă în Contabilitate în general

FONDURI PROPRII

daca am sold creditor la 455 de 300 000 lei si incasez prin banca de la un client suma de 100 000 lei, pot sa-i scot din banca direct prin contul 455 sa-mi retrag din fd proprii aduse in timp ?
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 12:10, 26 Octombrie 2012
Puteti sa ridicati numerar de la banca,dar pentru o astfel de suma banca va solicita acte din care sa rezulte existenta soldului din cont 455,precum si contractul de creditare incheiat intre firma si persoana care a efectuat creditarea.Mai este posibilitatea de a efectua plata prin virament in contul persoanei respective.In concluzie,se poate efectua retragerea de sume din fondurile proprii aduse in timp in firma,indiferent de valoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sold casa mare constanta.sandu constanta.sandu Buna ziua. Am preluat contabilitatea la o firma si am urmatoarea situatie; contul 5311 are un sold debitor de 16513; Sold cont 1171 debitor 1640. Eu ... (vezi toată discuția)
Creditare firma de catre administrator GGBO GGBO Luna aceasta am cumparat o masina pe firma (80 000 ) lei. Ca persoana fizica am mers la banca , am completat un formular de creditare pe care mi l-au dat cei ... (vezi toată discuția)
Creditare firma JENIFER JENIFER Daca administratorul crediteaza firma cu 40000 lei si ii depune direct in banca,trebuie taiata chitanta?Daca se taie chitanta inregistrarile care se fac sunt ... (vezi toată discuția)