avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cum putem acorda vouchere ca intermediari?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cum putem acorda vouchere ca intermediari?

Un dezvoltator imobiliar vinde apartamente si ofera un comision agentiilor imobiliare care ii aduc cumparatori.

Eu am o firma de IT, care detine un site de anunturi imobiliare. Dezolvoltatorul imi ofera si mie acelasi comision daca ii trimit cumparatori, comision pe care il voi factura ca "servicii de publicitate online".

Eu doresc sa impart comisionul cu cumparatorul, pentru a castiga mai multi cumparatori, astfel ca am afisat pe site in dreptul fiecarui anunt "site-ul x.ro in ofera un voucher de x EURO in cazul in care vei cumpara acest apartament".

Intrebarea mea este urmatoarea: sub ce forma inregistrez in contabilitate aceste plati catre cumparatori?

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Proprietari treziti-va - vanzare imobile prin agentie dasca7777 dasca7777 Nu inteleg de ce proprietarii nu dau anunturi mai multe pe siteuri si prin ziar. Oriunde sun imi raspunde o agentie imobiliara , care imi ofera detalii si care ... (vezi toată discuția)
Comision agentie imobiliara sebeni sebeni Vreau sa cumpar un apartament. Toate anunturile de pe Net sau din ziare sunt ale agentiilor imobiliare. Facand abstractie de faptul ca vrei un apartament in ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de contract de intermediere cumparare artstma artstma Buna ziua, am si eu o intrebare legata de titlul subiectului, insa inainte sa va povestesc putin cum am ajuns aici. Acu 2 luni am semnat un contract de ... (vezi toată discuția)