avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Comision agentie imobiliara
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Comision agentie imobiliara

Vreau sa cumpar un apartament. Toate anunturile de pe Net sau din ziare sunt ale agentiilor imobiliare. Facand abstractie de faptul ca vrei un apartament in Drictor si esti dus la unul in Fizicienilor, dar de ca trebuie eu, ca cumparator sa platesc mii de euro comision agentiei pentru o vizita de 10 minute intr-un apartament?
Cel mai recent răspuns: kappauser , utilizator 13:57, 18 Iulie 2011
Nu trebuie sa platiti. Alegeti direct un anunt al vanzatorului si nu aveti nici o treaba.
Daca vanzatorul prefera sa dea unei agentii imobiliare imobilul ce il vinde, este dreptul lui. Agentia se ocupa de formalitatile necesare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietari treziti-va - vanzare imobile prin agentie dasca7777 dasca7777 Nu inteleg de ce proprietarii nu dau anunturi mai multe pe siteuri si prin ziar. Oriunde sun imi raspunde o agentie imobiliara , care imi ofera detalii si care ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartamente kindbutnottoomuch kindbutnottoomuch Buna ziua. Am mai postat aceasta intrebare ca raspuns la un subiect deschis de alta peroana, insa acel subiect banuiesc ca nu mai este urmarit. Vreau sa va ... (vezi toată discuția)
Comision de 1% cerut vanzatorului imobilului fara sa existe contract elenarazvanm elenarazvanm Buna ziua. Scurt si la obiect. Am dat la ziar anunt pentru vanzarea unii imobil. Agentia imobiliara a adus clientul. Ne m inteles la pret. Clientul in urma ... (vezi toată discuția)