BUNA ZIUA !
MA NUMESc MARINELA B. AM 45 DE ANI SI SUNT DIN ORADEA JUD BIHOR!
Am o mare rugaminte vizavi de o problema legata de firma orange cu care
am incheiat un contract de tf mobila in 2006 dar care a fost suspendat pe motiv de neplata in 2010.
Am sa va aduc cateva precizari legat de neplata ultimei facturi de 2500 lei.
Serverul companiei orange a fost spart de hakeri si am fost pagubita timp de 3 luni
atat eu cat si alte 90 de persoane ,iar hotii au fost arestati si deferiti justitiei
prosecul aflanduse pe rol la judeacatoria Alba ! Ce nu inteleg eu este ca dosarul meu de la orange
a fost cesionat unei firme EOS KSI care prin mijloace de amenintare specifice incearca
sa ma determine sa achit eu aceasta suma de 2500 de lei, plus 2500 penalizari!
Doresc sa aflu daca firma orange a respecatat contractul avand in vedere ca nu ma anuntat
de decizile luate suspendandu mi toate serviciile de tf mobila cat si faptul ca mi a dat
datele mele cu caractere personal unei terte persoane fara acordul meu scris si fara a da
detalii firmei recuperatoare de faptul ca la mijloc exista 3 persone care sunt in stare de
arest de mai bine de un an pentru ca au comis infractiunea de comert electronic
datorita neprotejarii indeajuns a serverului stimabilei firme orange care prin sms si alte
mijloace nea indus in eroare cand ne a oferit "SANsa" de a ne creea noi clienii /un cont personal web care...
ce ne ar ajuta la o mai buna corelare intre noi si firma orange acolo putand vedea oricand tranzactiile
facute cat si face comenzi online de tf mobile sau alte produse .
Din nefericire firma incriminata in acest mesaj de mine nu a facut mai mult decat ami aduce
prejudicii atat materiale cat si morale iar firma EOS KSi .partenera firmei orange prin tf nenumarate
cat si prin scrisorile de amenintare cu titlu executoriu mi au periclitat familia in mod irecuprerabil ! SUNT DISPERATA PENTRU CA MI AU VENIT DE LA EOS AZI O SCRISOARE CU TITLU EXECUTORIU! CE SA FAC?EU AM FOST FURATA ,SUNT NEVINOVATA SI DE CE DACA EXISTA UN PROCES PE ROL CU PRIVIRE LA FRAUDA COMISA LA DRESA MEA SA FIU"EXECUTATA SILIT?AU ACEST DREPT ?CE POT SA FAC?
VA MULTUMESC SI ASTEPT UN RASPUNS URGENT!
Speta dumneavoastra este deosebit de dificila, si nu este prea usor de rezolvat! Eu unul va sfatuiesc sa apelati cat mai repede posibil la un avocat, care poate studia speta in detaliu, verifica documente, si va poate da un sfat stiind toate detaliile!
Cand ati constatat ca ati " fost furat" ati depus plangere la politie si la compania care va oferea serviciul de tel mobila???..cu alte cuvinte la primirea facturii ati trimis contestatie?...ati urmat conditiile contractuale??..spuneti ca mai sunt alte 90 de persoane....nu ati intrebat...ce au facut ceilalti!!!...?daca nu ati facut nimic inseamna ca ati acceptat factura..deci sunteti bun de plata...stiti ca aici la noi firmele fac "japca"...deci actionati rapid..
Speta dumneavoastra trebuie analizata de un avocat pentru a realiza anumite demersuri la institutiile competente( in cazul somatiilor emise de catre compania de recuperari creante, 1- avand in vedere ca nu s-a ajuns in stadiul unui proces civil si cu atat mai mult cu cat puteti demonstra ca debitul nu este al dumneavoastra si provine ca urmare unor fraude informatice in privinta carora exista un proces pe rol, pe aceste motive se poate solicita stabilirea unei intrevederi cu reprezentantii EOS KSI in vederea lamuririi acestor aspecte si
2- evident, daca va simtiti si dumneavoastra prejudiciata de catre compania Orange ca urmare a probarii culpei acesteia pentru incalcarea obligatiilor contractuale privind datele cu caracter personal sau din alta cupla puteti formula actiune in pretentii.
Eu nu am stiut de frauda decat cand a venit citatie de la politie in mai 2011 si desigur am depus o declaratie cand si ce anume s-a intamplat ,plus ca un capat al declaratiei mele scrise la ofiterul de la crima organizata am cerut in scris ca autorii sa achite ultima factura ...acestea fiind daunele cerute de mine! Am sesizat atat prin emailuri compania orange din start cand am fost furata in 2010 dar nu au luat masuri de inchidre imediata a contului punand astfel al dispozita hotilor datele mele personale si in final banii mei ! Pastrez in calculator 5 emailuri de la acea data ! In plus am sunat la compania orange si l-am inregistrat pe consultantul care mi dadea detalii cum ca nu mai am de achitat nimic la ei si ca s-a platit cu cardul pe data x de catre o persoana dar nu mi a spus cine anume a platit! Stiu si eu ca o firma care cesioneaza dosarele rau platnicilor nu achita cu bani lichizi creantele nimanui pana nu recupereaza banii de la debitori! Poate am fost informata eu gresit si astept sa am lamuriti ca nu mai am nervi !Pe de alta parte EOS KSI ma santajeaza cu factura de care orange este "abesenta". Am depus plangere la politie inca din 25 mai 2011 deci nu am acceptat factura! Pe 23 oct 2012 s a judecat cauza privind aceasta situatie si mi sa cerut de catre judecatoria Alba ce pretentii am de la infractori iar eu mi am exprimat acordul scris ca doresc sa achite suma de 5000 de lei reprezentand factura plus penalitati de intarziaiere ! Va rog sa mi raspundeti daca legal dupa ce se solutioneaza cauza la Alba privind inculpatii pe baza unei sentinte judecatoresti penale ramase definitive voi putea da in judecata companile acestea /ORANGE SI EOS. KSI CA SA LE CER ADUNE MORALE SI MATERIALE?VOI AVEA CASTIG DE CAUZA DIN PREZENTAREA FACUTA PE SCURT ?
Notificare
otto2007
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati intr-o problema:
Acum 15 ani de zile am avut un abonament la o compabie telefonica pe 1 an de zile pe care la expirarea ... (vezi toată discuția)