Ma numesc d-na Ola Mariora Lucia si am o problema vizavi de reteaua de telefonie mobila [EDITAT] !Am fost abonata acestei firme vreme de mai bine de 4 ani in care mi am achitat facturile la zi insa in cursul anului 2010 mai precis in lunile aprilie si mai am fost fraudata in sistem online de 20 de euro intr o luna si 20 in cealalata plus TVA ptr ca imi facusem cont pe [EDITAT](webcare) si cum nu am putut dovedii ca am fost furata de hakeri in cursul noptii ,m-am vazut pusa in situatia de a achita niste facturi nejustificate ! In lunile premergatoare iunie si iulie 2010 eu am fost plecata din Ro ptr o luna si am activat serviciul roamanig ptr a putea suna si a fi sunata din tara .La intoarcerea mea in iulie mai exact pe data de 20 07 2010 am dezactivat acest serviciu insa am inteles din factura care mi a venit cu stupoare ca e in valoare de 2500 de lei !.! Am achitat 100 de lei dar totusi nu mi s-a rezolvat problema cealalta cu frauda spunandu mi se atat scris cat si telefonic ca eu as fi autoarea transferului online ! Ceea ce vreau sa spun acum e ca pe 25 a lunii mai 2011 am fost chemata la politia mun. Oradea ptr ca am fost fraudata de catre o persoana de pe aceasta retea de tf [EDITAT] si ca petitia adresata firmei [EDITAT] pe 21 mai 2010 avea temei ! Am dat declaratia in ce hal am fost tratata de [EDITAT]] Ro si ca am platit 2 facturi nejustificate ! Am pretins ca daune morale si materiale in procesul penal deschis pe numele infactorului ca acesta sa mi achite ultima factura,adica cea de 2500 de lei ! Am sunat la [EDITAT] si le am comunicat ca hotul a fost prins si arestat si ca el este acum cel ce are datorie fata de [EDITAT] ,la fel si pe cei de la [EDITAT] care au fost foarte evazivi! O angajata a firmei [EDITAT] de la relatii cu clientii mi a spus ca nu mai am treaba cu ei ci cu [EDITAT] care este o firma de recuperare si datorii si eu desigur am reactionat la faptul ca pagina site [EDITAT]ro nu prezinta nici o siguranta si este in detrimentul meu si am fost deconectata fara sa fiu fost vinovata de catre acestia ,dovada constand in faptul ca infractorul are un nume ,este arestat si va raspunde penal ptr faptele sale! Cucoana de la [EDITAT] .o doamna rece ca un robot mi a spus ca nu i intereseaza problema mea care o am ! Desigur nici pe mine nu ma intereseaza problema .lor in aceea de a alerga dupa comisioane si alte chestii de acest gen ,ptr ca nu ma vad obligata sa achit nici un banut atat timp cat am fost furata si cat [EDITAT] ro nu are securizat sistemul si oricine are un pic de scoala in acest domeniu si :vishenka:inclinatii spre fraude desigur poate sustrage linistit bani ! As avea o intrebare la dv ..ce pot face in acest caz destul de aiurea ?Cine trebuie sa plateasca factura din moment ce sa dovedit ca am fost furata si hotul este arestat si am cerut in scris sa fiu despagubita ?[EDITAT] sau [EDITAT] are dreptul s a ma mai deranjeze?Am dreptul sa i actionez la OPC si in instanata pe cei de la [EDITAT] ro entru ca nu au fost pastrate datele mele personale in mod confidential si au avut acces la ele persoane straine si mai mult de atat ca am fost furata pe acest sistem nesecurizat ?Va rog f mult sa mi raspunde ti la intrebarile mele ,daca se poate cat mai urgent Va multumesc anticipat! #-o
Puteti contesta in instanta facturile, si, motivati de ce ati contestat . Aratand ca va pus la dispozitie datele Dv. cu caracter personal. OPC poate doar sa le dea o amenda dar nu va poate exonera de la plata facturilor. Ori, o hatarare judecatoreasca va poate..Succes B-)