avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Solicit consiliere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Solicit consiliere

buna ziua,,,am si eu o problema..am cumparat o masina din germania si am inmatriculat-o in bulgaria pt a ocoli taxele mari din romania,,am toate actele la masina,, ieri m-a lovit un individ,,el a fost vinovat, mi-a dat asigurarea toate bune si frumoase,am mers la asigurari au facut dosarul si cand au ajuns la imputernicire m-au pus sa o traduc si sa o legalizez,am facut si treaba asta ,,, azi am constatat cu stupoare ca nu imi primesc asigurarile imputernicirea pt ca in ea scrie decat "drept de administrare atat in tara cat si in strainatate" .Ce se intelege prin administrare? Intra aici si dreptul de reparatie? ca stiu ca prin imputernicire se transmit anumite drepturi ,,, dar nu si patrimoniu,,,, cei de la asigurari zic ca trebuie mentionat dreptul de incasat bani ,, daca ati auzit cumva in lesgistatie acest drept, va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti in ce situatie ma aflu ,, multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: cabinet avocat nicoleta balica , Avocat 19:42, 6 Februarie 2009
nu puteti suplimenta imputernicirea si cu dreptul de a incasa banii de pe asigurări? e cel mai sigur, iar cei de la asigurări nu mai au cum intârzia plata despăgubirilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma de asigurari nu a vrut sa plateasca costul reparatiei pentru ca sustine ca nu sunt eu proprietarul masinii boodyy boodyy buna ziua ! am o mare nedumerire ca sa zic asa si nu pot sa inteleg ! in urma cu ceva timp am cumparat o masina de la un dealer auto , masina adusa din ... (vezi toată discuția)
Asigurarile si despagubirile in romania smith2008 smith2008 in data de 20.11.2010 am avut un accident de circulatie fiind lovit de un autoturism cu numere de bulgaria. Eu am tot o masina cu numere de bulgaria pe care am ... (vezi toată discuția)
Cat timp se poate circula in romania cu masina cu numere valabile din ue? alpyne alpyne cat timp se poate circula in Romania cu o masina inmatriculata Franta,Italia,Anglia deci cu numere valabile,neradiata,de la data intrarii in tara pe o parte si ... (vezi toată discuția)