avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Situatie de furt in Elvetia
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Situatie de furt in Elvetia

Buna seara. Am un prieten care este plecat in Elvetia de doua saptamani,iar acum o saptamana i-a fost sunata familia de catre cineva din politia de la Zurich spunandu-i se ca este retinut cateva zile dar nu a precizat ce fapta a savarsit.Mentionez ca avea de platit si o amenda de 2500 franci de la o fapta de furt de bormasini, de cateva luni in urma pentru care a si stat in arest 3 zile. De cand a fost sunata familia nu se mai stie nimic de el. Ce as putea face sa aflu ceva? Nu are dreptul la un telefon? Va rog frumos sa ma ajutati cu informatii cum as putea afla ceva despre el. Multumesc mult! O seara frumoasa!
Ultima modificare: Vineri, 26 Octombrie 2012
Andreea4443, utilizator
Cel mai recent răspuns: Andreea4443 , utilizator 14:04, 27 Octombrie 2012
Va puteti interesa despre situatia lui fie direct, la autoritatile ţării respective, fie prin intermediul personalului consular al României din acea ţară (la numerele de telefon ale ambasadelor si consulatelor Romaniei sau la numerele de telefon ale Directiei Relaţii Consulare din MAE: 319-6870 sau 319-6871).
Cu siguranţă va primi apărător din oficiu, dacă familia sau cel arestat nu-şi poate permite.

Va multumesc mult,o sa incerc asa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arest in elvetia gina26 gina26 am un prieten care nu stiu cum si de ce a fost arestat in elvetia,cum aflu ceva de el?cum aflu unde a fost inchis?de ce?va rog frumos daca poate cineva sa ma ... (vezi toată discuția)
Arestat pentru furt in elvetia ContSters305403 ContSters305403 buna seara am si eu o problema logodnicul meu a fost arestat in elvetia luni noaptea la ora 3,de atunci nu stiu nimic de el am aflat ca este arestat de la ... (vezi toată discuția)
Prietena mea are nevoie de voi ajutati-o va rog madalina budeanu madalina budeanu ma numesc budeanu madalina si am o prietena care a dat de o belea mare sotul iei a prins o cursa in grecia cu tirul si el a plecat fara sa stie ce transporta ... (vezi toată discuția)