avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Detin o garsoniera cu chirie la stat conf. ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Detin o garsoniera cu chirie la stat conf. Legii114/1996,republicata. Imi poate fi reziliat contractul de inchiriere daca plec sa muncesc in strainatate ?

In contract se specifica : contractul inceteaza in tremen de 30 de zile de la data parasirii domiciliului de catre titularul contractului sau de la data decesului,daca persoanele indreptatite prin lege nu au solicitat continuarea contractului de inchiriere. Celelalte conditii din contract le respect,(plata chiriei,intretinerea,etc. ) Eu plec pentru o perioada determinata ,un an,doi.. Considerati ca voi avea probleme ? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: savuvirgil , utilizator 19:02, 27 Octombrie 2012
Daca va achitati in termenul stabilit obligatiile fata de proprietar si fata de asociatia de locatari nu veti avea probleme referitor la reziliere contract
Va multumesc ! Asa ma gandeam si eu dar aveam nevoie de o confirmare !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare contract de inchiriere inainte de termen alexandrurl30 alexandrurl30 Buna ziua, Vin la dvs cu o intrebare legata de contractul de inchiriere incheiat cu proprietarul apartamentului unde stau. Contractul a fost incheiat pe ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere imobil pe 12 luni Adinina Adinina In data de 27.08.2014 am semnat la o agentie imobiliara un contract de inchiriere a unui apartament, eu ca locatar iar reprezentantul agentiei, in numele si ... (vezi toată discuția)
Incetarea contractului de inchiriere minalex minalex Va rog sa ma lamuriti asupra a doua clauze dintr/un contract de inchiriere si anume: \"Art 10.(din contract):INCETAREA CONTRACTULUI DE INCHIRIERE ... (vezi toată discuția)