avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2182 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... operator agent economic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

operator agent economic

Consiliul de Administratie al unei scoli se constituie inca, conform Ord. 5619/11.12.2010; conform acestui ordin , componenta unui CA de 9 membri este dupa cum urmeaza: director, director adjunct/cadru didactic, 3 reprezentanti ai cadrelor didactice alesi de consiliul profesoral, un reprezentant al consiliului local, un reprezentant al primarului, un parinte, un reprezentant al operatorului economic sau, dupa caz, inca un parinte; intrebarea mea este urmatoarea: ce inseamna "reprezentant al operatorului economic sau dupa caz un parinte" in conditiile unei scoli generale cu aprox. 900 elevi? contabilul scolii este reprezentant al unui operator economic, pentru ca la noi in scoala s-a preferat sa se puna contabilul ca membru si nu un parinte; avem si o asociatie de parinti cu personalitate juridica insa in locul inca unui parinte s-a preferat contabilul scolii, desi eu nu consider ca reprezinta un operator economic; va multumesc

Alte discuții în legătură

Consiliul de administratie mariamocanu mariamocanu daca nu e titularul scolii poate face parte din consiliul de administratie al scolii? (vezi toată discuția)
Contabil in consiliul de administratie scoala gabriel2650 gabriel2650 Buna seara. contabila unei primarii are dreptul sa faca parte din consiliul de administratie al scolii, avand in vedere ca semneaza acte contabile privind ... (vezi toată discuția)
Sanctionarea unui cadru didactic nesimtit. ultimulmohican ultimulmohican Ce sanctiune se poate aplica unui profesor titular cu vechime, care nu se prezinta la post intre 1-12 septembrie in activitate, fiindca nu are chef? Ce prevede ... (vezi toată discuția)