avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... contabil in consiliul de administratie scoala
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

contabil in consiliul de administratie scoala

Buna seara. contabila unei primarii are dreptul sa faca parte din consiliul de administratie al scolii, avand in vedere ca semneaza acte contabile privind unele fonduri pentru scoala si pt banii profesorilor?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:10, 27 Noiembrie 2018
- în cazul unităților de învățământ de nivel gimnazial cu un singur rând de clase, consiliul de administrație este format din 7 membri, cu următoarea componență: 3 cadre didactice, inclusiv directorul; 2 reprezentanți ai părinților; primarul sau un reprezentant al primarului; un reprezentant al consiliului local.

- în cazul în care consiliul de administrație este format din 9 membri, dintre aceștia 4 sunt cadre didactice, primarul sau un reprezentant al primarului, 2 reprezentanți ai consiliului local și 2 reprezentanți ai părinților. Directorul este membru de drept al consiliului de administrație din cota aferentă cadrelor didactice din unitatea de învățământ respectivă.

In speta, daca este reprezentant atunci poate face parte din C.A.
Este desemnată ca reprezentantul primarului in C.A
In acest caz, poate fi membru al C.A.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consiliul de administratie mariamocanu mariamocanu daca nu e titularul scolii poate face parte din consiliul de administratie al scolii? (vezi toată discuția)
Sanctionarea unui cadru didactic nesimtit. ultimulmohican ultimulmohican Ce sanctiune se poate aplica unui profesor titular cu vechime, care nu se prezinta la post intre 1-12 septembrie in activitate, fiindca nu are chef? Ce prevede ... (vezi toată discuția)
Operator agent economic meryemmm meryemmm Consiliul de Administratie al unei scoli se constituie inca, conform Ord. 5619/11.12.2010; conform acestui ordin , componenta unui CA de 9 membri este dupa ... (vezi toată discuția)