claudiu_c a scris:
M-am ocupat cu producerea si comercializarea de soft pentru scoli.
Daca exista un contract de vanzare cumparare a acestui soft legal (in care sunt specificate clar problema (ele) care le rezolva pentru scoli si a-ti protejat cu chei informatice personalizate soft-ul), intre dvs. si o scoala, un inspectorat judetean , sau cu Ministerul Educatiei, aveti o minima sansa de reusita in a elucida insusirea de servicii necuvenite si a va recupera prejudiciul.
Ministerul educatiei cere(plateste) unei alte firme sa-mi copieze un soft si obliga scolile sa foloseasca acest soft .
Cunosc un caz, in care, Ministerul Educatiei a impus (ca folosinta si cumparare), un soft de lucru, tuturor universitatilor din Romania, soft produs de o firma privata, foarte eleborat si foarte reusit, a unui profesor angajat al unei universitati de stat, dar care nu l-a vandut ca produs finit ci care rezultat al cercetarii.
Cui ar trebui sa ma adresez pentru solutionarea acestui litigiu ?
Cred ca in primul rand, colegilor dvs. mediatori (mai experimentati si mai inspirati in acest subiect care va tulbura sufleteste, cauza pentru care nu aveti o solutie).
Daca impreuna cu ei, nu gasiti o solutie, care sa va aduca satisfactie,
adresati-va justitiei.
Sunt convins ca veti avea castig de cauza in procesul cu statul, pentru ca in foarte multe cazuri statul apeleaza la firme de avocatura cu performante neconvingatoare, care au o legatura bazata in principal pe linia plati-incasari.