avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Litigiu cu statul
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Litigiu cu statul

Buna ziua

M-am ocupat cu producerea si comercializarea de soft pentru scoli .
Ministerul educatiei cere(plateste) unei alte firme sa-mi copieze un soft si obliga scolile sa foloseasca acest soft .
Cui ar trebui sa ma adresez pentru solutionarea acestui litigiu ?

Cel mai recent răspuns: Nicolaie Ciobotaru , Consultant resurse umane 18:39, 27 Octombrie 2012


claudiu_c a scris:

M-am ocupat cu producerea si comercializarea de soft pentru scoli.


Daca exista un contract de vanzare cumparare a acestui soft legal (in care sunt specificate clar problema (ele) care le rezolva pentru scoli si a-ti protejat cu chei informatice personalizate soft-ul), intre dvs. si o scoala, un inspectorat judetean , sau cu Ministerul Educatiei, aveti o minima sansa de reusita in a elucida insusirea de servicii necuvenite si a va recupera prejudiciul.



Ministerul educatiei cere(plateste) unei alte firme sa-mi copieze un soft si obliga scolile sa foloseasca acest soft .


Cunosc un caz, in care, Ministerul Educatiei a impus (ca folosinta si cumparare), un soft de lucru, tuturor universitatilor din Romania, soft produs de o firma privata, foarte eleborat si foarte reusit, a unui profesor angajat al unei universitati de stat, dar care nu l-a vandut ca produs finit ci care rezultat al cercetarii.


Cui ar trebui sa ma adresez pentru solutionarea acestui litigiu ?


Cred ca in primul rand, colegilor dvs. mediatori (mai experimentati si mai inspirati in acest subiect care va tulbura sufleteste, cauza pentru care nu aveti o solutie).

Daca impreuna cu ei, nu gasiti o solutie, care sa va aduca satisfactie, adresati-va justitiei.

Sunt convins ca veti avea castig de cauza in procesul cu statul, pentru ca in foarte multe cazuri statul apeleaza la firme de avocatura cu performante neconvingatoare, care au o legatura bazata in principal pe linia plati-incasari.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 63/2011 Radamante Radamante In legea 63/2011( anexa.4 punctul 3) se stabileste ca secretarul șef* beneficiaza de un spor de in \\"limita maximă de 20%\\" si ca acest spor se ... (vezi toată discuția)
Probleme tehnice automobil nou, garantii, drepturi si obligatii Theodor C Theodor C Buna ziua, Sotia detine un autoturism cumparat de nou acum un an pe persoana fizica (leasing financiar). Cumparat de nou tocmai pentru a evita problemele de ... (vezi toată discuția)
Tva pt piese la repararea unei masini? dorotheea dorotheea Doresc sa schimb unele piese la masina. Service.ul auto respectiv, imi solicita tva, pt piesele, achizitionate de la un furnizor, piese care contin tva. Deci ... (vezi toată discuția)