avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... contributie sanatate din contracte de inchiriere
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

contributie sanatate din contracte de inchiriere

Buna ziua,

Daca sunt salariat mai datorez contributie la CASS pentru venituri obtinute din contracte de inchiriere? Conteaza cate astfel de contracte am incheiate?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: donigao , utilizator 13:00, 7 Noiembrie 2012
Conform art. 257 alin. 2 lit. e) din legea nr. 95 / 2006 nu mai platiti contributii pentru ca aveti calitatea de salariat si platiti ca urmare a acestei calitati.
Buna ziua,

Dar pensionarii, care, mai nou, nu datoreaza CASS chiar daca au pensie mai mare de 740 lei, datoreaza contributie la CASS daca au contracte de inchiriere?

Multumesc
Nu stie nimeni?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionar inregistrat pfa - care sunt contributiile obligatorii? stelach stelach Buna ziua, un pensionar, care este inregistrat ca persoana fizica autorizata, ce obligatii fiscale are,are obligatia incheierii unui contract de asigurari de ... (vezi toată discuția)
Plata cass pentru inchiriere spatiu sarar sarar Buna ziua Inpreuna cu sotia detinem un spatiu pe care l-am inchiriat in anul 2007. In anul 2007 am fost salariat iar din 2008 pana in prezent sunt ... (vezi toată discuția)
Cass- pentru venituri din inchirieri/pensionari mirceaione mirceaione pensionarii platesc cass(contrib.asig.sociale de sanatate) pentru veniturile din cedarea folosintei bunurilor ? in codul fiscal nu am gasit nici o referire. (vezi toată discuția)