avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... somaj tehnic,ore suplimentare,angajari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

somaj tehnic,ore suplimentare,angajari

este legal posibil ca in cadrul unei companii sa se faca angajari , ore suplimentare si in acelasi timp sa se dea muncitori in somaj tehnic sau concediu fara plata?:sorry:
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:24, 28 Octombrie 2012
Este posibil ...... depinde de anumiti factori .. Aplicarea masurii suspendarii contractului individual de munca, reglementata de art. 52 alin. (1) lit. c) C. muncii, poate afecta numai o parte dintre salariati .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic carpaho carpaho daca o societate pe o perioada de 24 ore isi reduce activitatea poate sa trimita in somaj tehnic pe aceasta perioada o parte din personal si ce acte, decizii ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic/angajari anna2000 anna2000 Buna dimineata, am intrebat deja la inspectia muncii si mi s-a raspuns prin ridicare de umeri.... in conditiile in care am salariati (muncitori ... (vezi toată discuția)
Suspendarea cim conform art.52 lit c din codul muncii rodica_ignat rodica_ignat Buna ziua, in cadrul firmei in care lucrez s-a luat decizia ( verbal de catre conducere) a restrangerii activitatii pentru o parte din angajati. Vizavi de ... (vezi toată discuția)