avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... stabilirea paternitati
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

stabilirea paternitati

Tatal fiului meu nu vrea sa-si recunoasca copilul. Problema este ca el munceste in Litvania si are cetatenia indiana (din India). In cazul meu pot sa cer stabilirea paternitatii la calea juridica?
Si daca el s-a schimbat locuinta ulterior, cum se poate sa-l gaseasca?
Cel mai recent răspuns: ContSters58959 , utilizator 12:47, 28 Octombrie 2012
Se poate stabili juridic, asa ca apelati.
Dupa datele certe de identitate si ultimul domiciliu
~ Conținut șters la cerere ~
cu respect actiunea postata este cam vechiuta nu mai este in vigoare codul familie aveti mare grija pe ce temei de rept va intemeiati cererea ,dar cu o aprare calificata cred ca o rezolvati mult mai usor .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare nume dupa casatorie ... si eventual divort guest100 guest100 Ea romanca, el Indian musulman. S-au casatorit in India in 2008, ea in urma convertirii la islamism a primit un nou prenume islamic. Numele de pe ... (vezi toată discuția)
Casatoria cu un cetatean din india - in romania sau in india? adrianametiu adrianametiu Buna ziua , sunt noua in acest forum dar ma bucur ca l-am descoperit. Am citit unele comentarii despre necesarul actelor pentru casatoria cu un cetatean ... (vezi toată discuția)
Expirare ci cateldestept cateldestept Daca fiului meu de 24 ani i-a expirat cartea de identitate si eu nu mai doresc sa-l primesc in spatiu, pot sa-l evacuez? Apartamentul este al meu, mama lui, ... (vezi toată discuția)